Gyakori Kérdések

Mik azok a Feromonok?
A Feromonok egy jól működő kommunikációs rendszer részei, melyek speciális vegyi anyagok és hatással vannak a viselkedésre, mint például az érzelmek, hangulat, szexuális vágy, stb.

Hogyan érzékeljük a Feromonokat?
Az orrban kb. 3 centiméterre van egy Vomeronasal Organ (VNO) nevű szerv, ami felfogja és a jeleket az agyba - Hypotalamusz - agyalapi mirigy - továbbítja.

Ha az emberek is termelnek saját Feromonokat, akkor miért van szükségünk plusz adagra?
Sajnos az evolúció, az öltözködés és a tisztálkodás során ezeket a természetes feromonjainkat nagyban elnyomjuk! A testünk 80%-át manapság már ruha fedi és naponta akár többször is fürdünk. Ezért van szükség az ultra erős Feromon Parfümre, hogy bárhol, bármikor el tudj csábítani.

Mit várhatok az Feromon Parfümtől?
Feromon Parfüm egy speciálisan előállított illatanyagot is tartalmazó, erősen koncentrált, pontos Szex Feromon keveréket tartalmazó parfüm, melynek célja, hogy jobban vonzd magadhoz a másik nemet!

A Feromon Parfüm használata során az alábbi változásokat tapasztalhatod:

- Több pillantás és szemezésl, minden korosztály számára
- Még több flört és érintkezés 
- Könnyebb ismerkedés
- Több kezdeményezés
- Lazító és feszültségoldó hatású
- Jobban érzik mások magukat a társaságodban
- Több randi lehetőség
- Fokozott szexuális vágy kiváltása
- Fellendíti az aktuális kapcsolatod
- Nagyobb tisztelet és figyelem irántad

Meddig tart a hatása?
8-12 óra

Meddig érezhető az illat?
Mivel PARFÜM és nem EDT, így minimum 24 órán keresztül.

Hogyan használjam a Feromon Parfümöt?
A pulzus pontokra fújd a Feromon Parfümöt oda, ahol vékonyabb és melegebb a bőr. Ilyen például a csuklód vagy a füled mögött a nyakad. A ruhádra is fújhatsz, nem hagy nyomot.

Milyen körülmények között fejti ki a legjobb hatását a Feromon Parfüm?
A Szex Feromonok általában akkor működnek a leghatékonyabban, ha a másik fél minél közelebb van hozzád. Ne várd el, hogy a bevásárlóközpont másik végéről 'kiszagoljon' a kiszemelted. Néha túlzsúfolt helyen az alkohol, a pattogatott kukorica és az erős élelmiszerek illatai tompíthatják a feromonok hatását, mert ilyenkor az emberek orra túlterhelt lehet.

A Feromon Parfüm olyan helyiségbena a leghatékonyabb, ahol kevés ember van, mint például a könyvtárak, főiskolai tantermek, magán vacsora, fülkék és így tovább. Viszont nézzünk szembe a tényekkel; ahol sok ember van, ott tudod a legnagyobb hatékonysággal bevetni a Feromon Parfümöt, így megelőlegezzük a bizalmat és elárulunk Neked máris egy titkos módszert: 


Ne feledd, a legjobb módja annak, hogy érezzék a Feromon Parfümöt, ha megállsz! Mi a legjobb módja egy hangos helyen, hogy bárkit elcsábíts a Feromon Parfümmel? Ha mondasz valamit az illetőnek, Ő odahajol hozzád és megkérdezi, hogy mit mondtál. Mivel már tudod, hogy a nyakadra, a füled mögé kell fújni a parfümöt és azt is, hogy a szórakozóhelyeken általában nagy a tömeg és hangos a zene, így használd ki a lehetőséget, hogy az emberek közelebb kerülhessenek hozzád.

Hol tudom beszerezni a Feromon Parfümöt?
Csak is itt, a honlapunkon.

Mi a garancia rá, hogy beválik?
A több ezer törzsvásárlónk, a rengeteg tanulmány és bizonyított kísérlet, amit a neten is bárhol elérhetsz! De ne feledkezzünk meg a számtalan visszajelzésről sem, amit az elégedett vásárlóinktól kapunk nap mint nap.

Mikor kapom meg a parfümöt?
Igyekszünk azonnal feldolgozni a rendelésed és még aznap átadni a futárnak, hogy másnap el tudja vinni Neked. Általában 1 munkanapot vesz igénybe a szállíás a 12 óráig leadott rendeléseknél, hisz mindig van raktáron a termékekből. (pl.: hétfőn rendelsz 12 óra előtt, akkor kedden érkezik hozzád a csomag. Ha pénteken rendelsz, akkor pedig hétfőn. Hétvégén nincs szállítás!)

Hogyan kapom meg a parfümöt?
Futárszolgálat szállítja ki a terméket Neked a megadott címre.

Mikor és kinek kell fizetni?
Kényelmesen és biztonságosan a futárnak kell fizetned az átvételkor.

Mi történik akkor, ha nem vagyok otthon, amikor a futár hozza a parfümöt?
Mivel a rendeléskor megadtad a telefonszámod, így azon fog értesíteni. Következő nap is megpróbálja Neked kiszállítani, és ha ekkor sem sikerül, akkor harmadik alkalommal is az első szállítástól számított egy hét múlva.

Más is át tudja venni helyettem a csomagot?
Igen! Mindenki, aki a kért címen tartózkodik át tudja venni a csomagot!

Mennyi idő amire megkapom a Feromon Parfümöt?
Raktáron lévő tételeket 1 munkanap alatt kézbesítünk. Ha a megrendelt áru véletlen nincs raktáron, akkor a szállítási határidő a gyártó cég szállítási határidejétől függ, általában 2-3 nap maximum.

A csomagolásból kiderül, hogy mit tartalmaz?
Nem! A rendelésedet diszkréten kezeljük! A csomagolásból nem derül ki, hogy mi található benne!